Bir Kadının Sizinle Flört Etmek İstediğini Gösteren 5 İşaret

. 2 dakikalık okuma süresi

Bayanlarla tanışmak için en kolay yol ücretsiz sohbet sitesi ve sohbet chat odaları. Kadınları anlamak zaten zorken kadınların flört ettiğini ya da etmek istediğini nasıl anlayabilirsin? Flört ettiğini hemen anlamak ve kadınları etkilemek için çok net birkaç tane ipucu var. Hele ki aşağıdaki 5 tane ipucu, konu hakkında tam bilgi sahibi olmanı sağlayacak. Önceden söylemek gerekir ki bu hareketler bayanların öylesine yaptıkları hareketler de olabilir. Bu nedenle aşağıda okuyacağın hareketleri birkaç kez tekrarlamasını beklemelisin. Kadın ne ister flört için hangi hareketleri yapar, işaretleri anlamak nasıl olur şu maddelerle anlayabilirsin:

Yaklaşmak

Chat sohbet odaları aracılığı ile bir bayanla tanıştın, yüz yüze görüşmek için zaman ve yer belirlediniz. Bir araya geldiğinizde fiziken de tanıştınız ve konuşmaya başladınız. Kadınlar, sohbet ederken sana çok yaklaşarak konuşuyorsa bu flört etmek istediğinin önemli bir belirtisidir. Yalnız, işitme sorunu olan insanlar da birbirine yaklaşarak konuşur, bu nedenle sana ne kadar yaklaştığını, yüzünü mü kulağını mı yaklaştırdığını gözlemlemen önemli.

Göz Göze

Arkadaş bulma uygulamaları sayesinde tanıştığın bir bayan, seninle konuşurken gözlerinin içine bakıyorsa bu seninle flört ediyor anlamına gelebilir. Göz teması her zaman kadınların flört ettiğine dair önemli bir sinyaldir. Sen de onunla konuşurken göz temasını kaybetme.

Saçlarıyla Oynaması

Flört bazen ücretsiz sohbet sitesi üzerinden yapılan görüntülü konuşmada da kendini gösterir. Kameralı konuşmalarda kolaylıkla yakalayabileceğin flört işareti, konuştuğun bayanın saçlarıyla oynamasıdır. O bir şey anlatırken gözlerinin içine bakmak, bayanları etkilemek ipuçları arasında en önemlisidir.

Aynı Hareketleri Yapmaya Başlamak

İkiniz de aynı hareketleri yapmaya başladınız, olaylara tepkileriniz aynı. Hayırlı olsun, artık flört ediyorsunuz. Aynı şeylere gülmek ya da birbirinizin cümlelerini tamamlamanız, ruh eşi olduğunuzun bile kanıtı olabilir. Aşamaları hızlı geçtiniz: flört kadın arkadaş haline geldi bile.

Kalabalıktan Uzak Kalmak

Canlı chat ile düzeyli sohbet kız bulma için en güzel yöntemlerden birisidir. Sadece duygusal ilişki için değil chat muhabbet için de idealdir. Bazen karşınızdaki bayanın flört edip etmediğini anlamak gerçekten zor olur. Bu durumlarda ikinci, üçüncü buluşmaları her zaman kalabalık ortamlarda, hatta en yakın dostların ile birlikte olacak şekilde organize etmen daha iyi olur. Eğer çöpçatan siteleri üzerinden tanıştığın bayan seninle başbaşa kalmak isterse flört ediyor anlamına gelecektir.

En iyi tanışma sitesi Arasana, seninle aynı şehirde yaşayan ve arkadaşlık kurmak isteyen bayanların oldukça sık ziyaret ettiği bir platform. Sohbet programı ile Ankara, Eskişehir, Giresun, Aydın, Balıkesir, Erzurum, Van şehirleri gibi birçok şehirde arkadaş bulmak çok kolay.