Canlı Chat Sırasında Karşınızdaki Kişiyi Etkilemek İçin İpuçları

. 2 dakikalık okuma süresi

Canlı chat sırasında biriyle konuşmaya başladığında karşındaki kişide az bir zamanda iyi izlenim yaratman ve onu etkilemen mümkün. Kadın ve erkeklerin farklı beklentileri olsa da her konuşmada değişmeyen bir şey var ki o da eğlence. Hem sana hem de sohbet ettiğin kişiye hoş zaman geçirecek ufak detaylara dikkat edebilir, eğlenirken onu etkileyebilirsin.

Seçilen Kelimelerin Önemi

Günlük hayatta olduğu gibi canlı sohbet odalarında da seçtiğin kelimeler çok önemli. Kelimelerin gücüne inan, özellikle sohbetin ilk dakikalarında argo ya da uygunsuz kelimeler kullanmaktan uzak dur. Karşındaki kişiyi kısa sürede etkilemek ve iyi bir izlenim yaratmak istiyorsan chat sırasında akışa kapılıp kabalaşmamaya özen göster. Bunun için konuşmaya değer biri olduğunu karşındakine hissettirmek istiyorsan kelimelerini titizlikle seç. Karakterini yansıtacak ancak karşı tarafı gücendirmeyecek sözler seçmen, belki bir sonraki aşamanın görüntülü konuşma olmasını sağlar.

Merak Uyandırmaya Dikkat Et

Unutma, random chat sohbetlerinin bu kadar popüler olmasının en temel sebebi kişilerde yarattığı heyecan. Sen de sohbet ettiğin kişide merak uyandırmak ve heyecanı yüksek tutmak için gizemli davranabilirsin. Kendinle ilgili detayları anlatırken aceleci olmamak en iyisi. Chatroulette gibi uygulamalarda insanların bu kadar uzun süre zaman geçirmesinin en temel sebebi bu gizem ve merak duygusu. Sen de kendinle ilgili bilgileri verirken biraz cimri davranırsan karşındaki kadın hem heyecanlanacak hem de seni daha yakından tanımak için büyük ilgi duyacak.

Sohbet Konusu Seçerken Yaratıcı Ol

Sohbet konusu seçerken karşıdaki kişiyi sıkmayacak, ilgisini sürekli canlı tutabilecek konuları seçmelisin. Sevgili bulma konusunda şansının yaver gitmesini istiyorsan flörtleştiğin kişiye ne kadar eğlenceli olabileceğini göstermelisin. Konu bulmakta sıkıntı yaşıyorsan kızlar soruyor ya da Ekşisözlük'ten yararlanabilirsin. Sohbet yerleri, insanların yeni insanlarla tanışmanın yanında eğlenmek için geldiği ortamlardır. Bu nedenle karşındakini eğlendirecek komik olaylardan bahsedebilir ve onun fikrini alabilirsin. Anonim chat sohbetleri sırasında karşıdaki kişiyi etkilemek için ipleri onun eline bırakabilir, onun seçtiği konuya uyum sağlayarak ona önem verdiğini hissettirip dikkatini çekebilirsin.

Eğlenceli zaman geçirmek, birbirinden renkli karakterle farklı konularda sohbet etmek, arkadaşlık kurmak istersen arasana.com'a üye ol, anonim ve doyasıya muhabbetin tadını çıkar.