Numaran Görünmeden Sohbet Edebilmek!

. 2 dakikalık okuma süresi

Hemen hemen her gün biryerlerde **beğendiğimiz **birileri çıkıyor karşımıza. Bazen tanışabilme şansımız oluyor elbette ama maalesef genelde gidip Merhaba demek o kadar kolay değil. Bunun üzerine bir de karşınızdaki kişiye güvenip, hemen telefon numaranızı vermek ya da gidip biryerlerde oturup çay içebilmek artık mümkün değil.

Peki, biz nasıl beğendiğimiz birileri ile tanışacağız? Kuruyup ölelim mi demeyin! Günümüzde otobüste gördüğün biriyle tanışabilmek için yukarıdaki gibi telefon numarasına çok da gerek yok. **Türkiye’nin en güvenilir ve gerçek arkadaşlık sitesi Arasana **sayesinde telefon numaran görünmeden sohbet edebilirsin.

Numaran Görünmeden Sohbet Etmenin Avantajları Neler?

Telefon numaran görünmeden sohbet edebilmenin bir sürü avantajı var. Biz senin için buraya bazılarını sıraladık;

  1. Kiminle ne kadar özelini paylaşmak istersen o kadarını paylaşırsın,
  2. Telefon numaramı benim istediğim saat dışında arar mı stresine girmezsin,
  3. İstediğin kişi ile istediğin zaman konuşabilirsin,
  4. Biri ile sohbet etmeye başladın ama istediğin gibi gitmedi. Bir daha da görüşmek istemiyorsun, işte bu durumda konuşmayı sonlandırabilir ve bir daha aranmazsın,
  5. Gizliliğin her şeyden önemli olduğu bu dönemde, sen istemeden kimse senin numarana ulaşamaz,
  6. Sadece telefonda sohbet etmekle kalmayıp, mesajlaşmak da istediğinde telefon numaran hep gizli kalır,
  7. Kimse senin gerçekten kim olduğunu bilemez,
  8. Senin paylaştığın kadarını sohbet ettiğin ya da yazıştığın kişiler görebilir,
  9. **Aşktan, arkadaşlığa, sıcak sohbetten dertleşmeye aklına gelirse paylaşabilirsin.
    **
    Bu liste daha çok uzayabilir, şimdi Arasana’ya ücretsiz üye olduktan sonra sen de telefon numaran görünmeden sohbet edip, mesajlaşmanın tadını çıkarmaya başla.

Unutma! Arasana’da üyelik tamamen ücretsizdir. Üye olduktan sonra dilediğin gibi telefon numaran görünmeden sohbet edebilirsin.

Numaran Göründen Sohbet Edebilirsin

Nasıl Telefon Numaram Görünmüyor?

Çok basit! Arasana’nın harika telefon sistemi sayesinde kimse kimsenin numarasını görmüyor. Arasana’nın web sitesinde ya da mobil uygulamalarından birinden giriş yaptın. Ardından yaşadığın ya da çok yakınındaki başka şehirden birini beğendin. Bu kişinin profilinde ARA ya da YAZ seçeneklerini göreceksin. Eğer telefonda sesini duymak istersen, ARA’ya tıklıyorsun. Ardından, Arasana’nın **02162400240 numaralı telefon numarası önce seni arar. Sen cevap verdikten sonra da beğendiğin kişiyi arar. Ve sohbet başlar. Aramayı Arasana başlattığı için de ne sana ne de sohbet ettiğin kişinin telefon faturasına sürpriz bir ödeme yansımaz.

Hadi zaman kaybetmeden telefon numaran görünmeden eğlenmeye başla.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol, Hediye Kazan