Online Sohbete Başlarken Kadınların Dikkatini Çekecek İlk Mesaj Önerileri

. 2 dakikalık okuma süresi

Online sohbet başlatacak o ilk mesaj, hem senin hakkında karşındakinde iyi bir izlenim yaratacak hem de muhabbet açmayı sağlayacak kadar güçlü olmalı. Karakterine, aradığın arkadaşlık ve ilişkiye göre sade mesajların yanında iddialı ve şakalı mesajları da tercih edebilirsin. Peki hangi durumlarda nasıl bir mesaj tercih etmek gerekir?

Nazik ve Sade Bir Mesajla Kadınları Etkilemek

Günlük hayatta olduğu gibi online sohbet sitelerinde de muhabbet başlatmak için basit bir “selam” ya da “merhaba”yı tercih edebilirsin. Bu, en klasik ve en risksiz ilk mesaj şeklidir. Bu mesajdan sonra bir yanıt alırsan karşındaki kişiyi tanımak için basit sorular sorabilir ve onun verdiği cevaplara göre sohbeti yönlendirebilirsin. Ancak bu mesajlar risksiz oldukları kadar renksizlerdir de. Bu nedenle ilgiyi çekmek için tek başına yeterli değillerdir. Kadınların dikkatini çekmek için daha özgün ancak yine de sakin bir mesaj tercih edebilirsin. Misal minik bir iltifatla süslediğin özel bir mesaj, karşındaki kadında iyi bir izlenim oluşturur. Unutma, kadınlar asla gözlerine ve saçlarına edilen güzel sözlere karşı kayıtsız kalamaz. Bundan dolayı online arkadaşlık kurmak istediğin kadının beğendiğin fiziksel özelliklerini Arasana ile anonim şekilde ilk mesajda söylemekten çekinme.

Eğlenceli Sohbet için Şaka Dolu İlk Mesajlar

Kadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanır. İlk mesajında kendine çok güvendiğin bir şakaya yer verirsen hızla cevap aldığını göreceksin. Bunun için sohbeti ilerletmek ve karşındaki kişiyi yakından tanımak için onu güldürmek en kolay yollardan biri. Karşındakini gülümsetmek için çok parlak fikirlere de ihtiyacın yok. Diğerlerinden farklı olduğunu ve onu güldürebileceğini hissettirmen yeterli. “Sanırım uzaylısın, çünkü yeryüzünde böyle bir güzellik olamaz.” gibi klişe ancak komik bir ilk mesajla bile sohbete başlayabilirsin. İlk mesaja yanıt gelir gelmez kendinden ve beklentilerinden söz edip konuşmayı daha da eğlenceli hale getirebilirsin.

Online Sohbet Ederken Uzak Durulması Gereken Mesajlar

Kadınların dikkatini çekmek istiyorsan özensiz mesajlardan uzak dur. Yazım yanlışlarıyla dolu ve anlamsız mesajlar karşı taraftan pek ilgi görmez. Ne dediğini, net ve düzgün bir Türkçe ile anlatırsan sadece karşındaki kişiyi önemsediğini göstermez, aynı zamanda kültürlü ve kendini iyi ifade eden biri olduğunu da yansıtmış olursun. İnternetin en eski dönemlerinde kullanılan saçma kısaltmaları da kullanmaktan uzak dur. “Slm, nbr” mi kaldı? Sesli harfleri kullanmaktan çekinme, kullan ki karşındaki kadın senin sohbet edebilecek kadar harfe sahip olduğunu bilsin. Para, mal, mülk göndermesi içeren mesajlar da genellikle hoş karşılanmaz. Eğer ki attığın ilk mesaja yanıt gelir de akıcı bir sohbete başlarsan işte o zaman istediğin kadar maddiyattan bahsedebilirsin. Ha, paran yoksa de dert etme, nasipse para gelir; ama Arasana ile başlayacağın bir arkadaşlık, sonra bir daha gelmeyebilir. Onun için her cümleni iyi seç.

Şimdi sen de eğlenceli online sohbetin tadını çıkarmak için arasana.com'a üye ol ve anın keyfini çıkar. Bunun için nerede olduğunun da bir önemi yok. Dilersen İzmir'de dilersen Adana'da, dilersen de Ankara ya da İstanbul'da ol; yalnızca bir merhaba kadar uzağında olan arkadaşlıklara Arasana ile başla.