Kız Arkadaşınızla Gidebileceğiniz Nargile Kafeler

. 2 dakikalık okuma süresi

Sevgili ile gezmek, eğlenmek; iki tarafın da sevdiği ortak mekanları birlikte deneyimlemek şüphesiz en keyif alınan şeylerden biri. Üstelik İstanbul gibi tüm dünyanın hayran olduğu bir şehirde yaşıyorsanız.

İlişki sırasında gezeceğiniz romantik yerler ve çok sevdiğiniz nargile kafelere yeni mekan önerileri arıyorsanız, rehber niteliğindeki yazımız tam size göre. İstanbul’da, sevgiliyle yapılacak şeyler ve gidilecek en popüler nargile mekanları için “Arasana” ile takipte kalın.

İstanbul’un En İyi Nargile Kafeleri

İstanbul’da sevgiliniz ile gidebileceğiniz en iyi nargile kafeler hangileri, biliyor musunuz? İşte nargile kafe listesi sizlerle.

  • Rembetiko Cafe / Moda, Kadıköy; Nargile konusunda eksik olan Kadıköy’ün en iyi mekanlarından biri olan Rembetiko’da, çok iyi nargileler bulmanız mümkün.
  • Huqqa / Kuruçeşme, Beşiktaş; Kuruçeşme’nin nadir alkolsüz mekanlarından olan Huqqa, muhafazakar kesimin ve ünlü isimlerin uğrak yeri.
  • Al Fakheer Shisha Lounge / Bebek, Beşiktaş; Kişiye özel televizyonlu odaları bulunan Al Fakheer, hem gösteriş hem de iyi bir nargile isteyenlerin popüler mekanı oluyor.
  • Ps Lounge / Etiler, Beşiktaş; Nargile dışında yemekleriyle de adından söz ettiren Ps Lounge, biraz yüksek olan fiyatlarını kabul edenler için kaliteli nargilenin bulunduğu güzel bir mekan.
  • Lulu Hookah Lounge / Fındıklı, Beyoğlu; Panoramik bir manzara eşliğinde nargile keyfi sunan Lulu Hookah, Anjer Hotel’in teras katında bulunuyor.
  • 1Patroon Cafe / Maltepe; Kaliteli nargile takımlarıyla iyi tütünü birleştiren kafe, Maltepe sahilinin başarılı mekanlarından biri.
  • Ali Baba Nargile / Tophane, Beyoğlu; İlginç dekorasyonu ile dikkat çeken Ali Baba, nargilenin anavatanı kabul edilen Tophane’nin en meşhur mekanlarından biri.
  • Lö Şantiye / Balat, Fatih; Balat manzarası eşliğinde nargile içebileceğiniz Lö Şantiye, zengin yemek menüsüyle de ziyaretçilerini memnun etmeyi başarıyor.

nargile-kafe

İstanbul'da Gezilecek Yerler

İstanbul; tarihi güzellikleri, muhteşem boğazı ve eşsiz eğlence olanakları ile her çift için oldukça cazip bir şehir. Durum böyle olunca gidip görülecek bir sürü yer olması da gayet normal. Sevgiliniz ile görmeniz gereken en romantik yerleri sizin için derledik.

  • Galata Kulesi; Hiç şüphesiz İstanbul’da görülecek yerler arasında en romantik yapılardan biri. Galata Kulesi hakkında üretilmiş birçok efsane mevcut. İstanbul’un siluetini oluşturan ve günümüzde restaurant olan bu yapı, sevgilinizle romantik bir akşam geçirmeniz için iyi bir seçenek olacaktır.
  • Kız Kulesi; Boğaziçi’nin en ünlü simgelerinden biridir. 18. yüzyıldan kalma bu tarihi yapı, günümüzde popüler bir restorandır.
    İstiklal Caddesi; Beyoğlu’nun kalbi kabul edilir. Her saat cıvıl cıvıl olan cadde, gece-gündüz oturabileceğiniz birçok mekanla oldukça eğlenceli bir yerdir.
  • Rumeli Hisarı; 1452 yılında Fatih Sultan Mehmed tarafından inşa edilmiştir. 1953 yılında restore edilen açık hava tiyatrosu sayesinde birçok müzik, dans ve tiyatro etkinliğine ev sahipliği yapmaktadır.