Doğru Erkeği Nasıl Bulursunuz?

. 3 dakikalık okuma süresi

Hayatının aşkını bulmak ve onunla ömür geçirmek herkesin hayalidir. Doğru kişiyi bulma yolunda bir takım yanlış ilişkiler yaşamış olabilirsiniz. Bir ömür birlikte olmak isteyeceğiniz kişiyi bulamadığınızdan yakınıp, bir süredir yalnız da olabilirsiniz. Ama günün birinde sizin için doğru erkeği bulacağınızı unutmamalı ve gönül kapılarınızı aşka kapatmamalısınız.
Sevgi, saygı ve güven duygularını hissettiğiniz kişiyi bulma yolunda ne kadar istekli ve kararlı olursanız, ideal eşinizi bulmak konusunda da o kadar başarılı olursunuz.

Ne istediğinizin farkında olun ve peşinden gidin

Sizi en iyi tanıyan kişi yine kendinizsiniz. Haliyle sizin isteklerinizi ve hayallerinizi süsleyen erkeği sizden daha iyi bilen biri daha yok. İlişkiden beklentileriniz neler, sizi mutlu edecek özellikler neler bunları iyi tahlil edin ve aradığınız özellikleri bulana kadar peşini bırakmayın.

Kendinize güvenin ve gülümsemeyi unutmayın

Kendinizi sevin, çünkü sevmemek için hiçbir sebebiniz yok. Sizi şu anki halinize getiren her ne varsa onları sahiplenin. Unutmayın ki siz onlar sayesinde siz oldunuz. Kendinize güven duymanız, karşınızdaki kişinin de dikkatini çekecektir. Her durumda gülümsemek ise kendine güvenen birinin en güzel halidir. Gülümsemek sizi ve ruhunuzu güzelleştirecek.

Herkes bir şansı hak eder

Hayalini kurduğunuz bir insan olduğunu biliyoruz. O insanın olmazsa olmaz dediğiniz özellikleri olduğunu da… Ancak aşkı nasıl ve kimde bulacağınızı asla bilemezsiniz. Bu yüzden etrafınızdaki insanlara bir kere de olsa bir şans tanımanızda fayda var. Kaybedecek bir şeyiniz yok nasılsa.
herkes-sansi-hakeder

Büyük beklentiler yalnızca sizi üzer

Karşınızdaki kişinin de bir insan olduğunu ve duyguları olduğunu unutmadan ilişki yaşayın. Sizin beklediğiniz sevgi, saygı ve ilgiyi o da sizden bekliyor. Yalnızca karşı taraftan beklemek sizi yormak ve üzmekten başka bir işe yaramaz. Siz de pek ala küçük sürprizler yaparak ona sevginizi gösterebilirsiniz. Yani ilişki denilen kavramın tek taraflı olmadığının farkına varın.

Sevgilinizin size değer verip vermediğini görün

En önemli kişi sizsiniz. İlişki yaşarken kendinizden taviz vermek, boyun eğmek ya da hiçbir şeye katlanmak zorunda değilsiniz. Bunun ve aslında kendinizin farkında olun. Karşınızdaki kişi size değer vermiyorsa ve size kendinizi kötü hissettiriyorsa buna dayanmak zorunda olmadığınızı bilin. Neden kendinize, size iyi hissettiren biriyle olma hakkını tanımıyorsunuz ki?

Hatalarınızı tekrarlamaktan vazgeçin

Hata yapmak insanın doğasında var. Önemli olan o hatalardan ders çıkarmak ve bir daha asla tekrarlamamaktır. Hatalarınıza sahip çıkın ve başka bir deneyiminizde onları tekrarlamamaya özen gösterin. Hata yapa yapa doğruya ulaşacağınızı da unutmayın.

Sizi güldüren biriyle olmaya özen gösterin

Üzülmek aşkın doğasında bulunmuyor, bunu bilin. Karşınızdaki kişi sizi bir şekilde sürekli üzüyor ve yoruyorsa ilişkinizi yıpratıyor demektir. Ne kendinize ne de karşınızdaki kişiye bunu yapmaya hakkınız yok. Sizi güldüren, mutlu eden biriyle olmak sevgi, saygı ve güven duygularınızı perçinleyecek ve gerçek ilişkiyi görmenizi sağlayacaktır.
sizi-gulduren-biri