Yeni Bir Bahar Yeni Bir Heyecan

. 2 dakikalık okuma süresi

Bahar mevsiminin gelmesiyle beraber heyecana bürünerek yeni aşklara adım atmak istiyor olabilirsin. İçindeki heyecan ve kıpırtı seni yerinde durduramıyor olabilir. Bahar mevsimi, yeşeren tabiatın yansıması, rengârenk çiçeklerin kokusu ve cıvıl cıvıl kuşların sesidir. Bütün bunlar seni iyi hissettirirken içinde ki aşkıda ortaya çıkarmaya hazırlar. Tam da bu sebeple yaşama sevincini arttıran bahar mevsiminde duygu yoğunluğu hissedebilir ve yeni sevdalara kapılabilirsin.

İçindeki Kıpırtının Sesini Duy

Parlak güneş ışıkları, etrafta cıvıl cıvıl ötüşen kuş sesleri ve o muhteşem bahar kokusuyla betaber yaşadığın duygu yoğunluğunda artış gözlemleyebilirsin. Duygularında yaşadığın bu artışla beraber** mutluluk ve cinsel** hormonlarıda da aynı etkiyi gözlemleyebilirsin, zaten bundandır ki bahar mevsimi de aynı aşkın yaşattığı gibi karnımızda kelebeklerin uçmasına, içimizin heyecanla dolmasına izin verir.Doğanın canlanması ve hormonların salgılanmasıyla birlikte duygularında yoğunlaşarak libidonu artırır. Bahar coşkusu ile kıpır kıpır olan içini yansıtarak partnerinle keyifli vakit geçirebilir ve ilişkinin tutkusunu yükseltebilirsin.

Bahar Mevsiminde Romantizm Nasıl Arttırılır?

Bahar mevsiminde güneşin verdiği canlılık, bahar mevsimine özel olan yeme içme alışkanlıklarının verdiği enerjisi, tabiatın yeniden yeşermesi ve salgılanan hormonların etkisi ile cinsel isteklerde ve duygularda artış olduğunu söylemek mümkündür. Bunun nedeni bahar aylarında kendini daha canlı, enerjik, özgüvenli ve aktif hissetmendir. Aynı zamanda salgılanan hormonlar da zihinsel gerginliği alarak partnerinle daha uyumlu hale gelmene olanak tanır. Artan cinsel isteğinin üzerine romantik bir ortam kurabilmek için özen göstermen gerekenler konular ise şunlardır:

  1. Bahar mevsiminde açan rengârenk ve mis kokulu çiçekleri partnerine hediye edebilir ve hoş bir ortam yaratabilirsin. Bunun sonucunda daha enerjik ve mutlu hisseden partnerin, cinselliğe karşı daha çok istek duymaya başlayabilir.
  2. Yine bahar aylarının vazgeçilmez aktivitelerinden biri olan piknik yapmak, partnerin ve senin aranda farklı bir etkileşim yaratabilir. Partnerinin damak tadına uygun olarak hazırlayacağın bir piknik sepeti, arazındaki romantizmin katlanarak büyümesine destek olur.
  3. Bahar aylarında artan sıcaklık ve canlılıkla birlikte tatil sezonları yavaş yavaş açılmaya başlar. Tatil, hem dinlenme hem de eğlenme imkânı sunduğundan dolayı partnerinle baş başa romantik anlar yaşayabilirsin. Çiftlere özel olarak hazırlanmış farklı konseptlerdeki odaları tercih etmek, yatağa kahvaltı götürmek, öğle saatlerinde plajda birlikte güneşlenmek, el ele kumsalda yürüyüş yapmak, mum ışığında akşam yemeği yemek ya da birlikte havuz keyfi yapmak romantizmi arttıran aktiviteler arasındadır.

Sen de bahar aylarının gelmesiyle birlikte artan duygu yoğunluğunun ve libidonun tadını çıkarabilmek için telefon numaran görünmeden karşı cins ile sohbet edebilir ya da Arasana içerisinde mesajlaşabilirsin.