Yeni Tanıştığın Kişi Doğru Kişi Mi?

. 2 dakikalık okuma süresi

Malum çağımız teknoloji çağı! Eskiden mahallelerde olan çöpçatan teyzelerin yaptıklarını artık internet tek başına fazlasıyla yapıyor. İnternetten sevgili bulma, artık herkesin sosyalleşme için yaptığı şeyler arasında. Keyifli bir flört yaşayabileceğin, hem eğlenip hem de duygusal bağ kurabileceğin bir sevgiliyi güvenilir uygulamalar sayesinde edinmen oldukça kolay. Peki ama kullandığın **sohbet sitesinde **tanıştığın kişinin doğru kişi olup olmadığını nasıl anlarsın? Sevgili bulma uygulaması kullanırken doğru kişiyi bulmana yardımcı olacak bazı püf noktalarını seninle paylaşıyoruz. Bu noktalara dikkat ederek “onu” bulma ihtimalini oldukça arttırabilirsin.

Sohbet Sırasındaki Tavırlarına Dikkat Et

Eğlenceli ve hoş sohbet bir kadının tüm hayatını adeta çiçeğe çevireceği bir gerçek. Seni güldüren, sohbeti zora sokmayan, tatlı tatlı muhabbet ettiğin birisini bulduysan doğru kişiye çok yakınsın demektir. Didik didik bir şeyler sorup duran, gereksiz kıskançlıklar yapan birisi şüphe yok ki bir ilişki içine girdiğinizde de hayatı sana zindan etmeye adaydır. Yani ilk bakman gereken şey neymiş? Sohbet sırasında nasıl konuştuğu.

Acaba Doğru Kişi Mi Diye Herkes Sorar

Çok Mu Aceleci?

Konuşma devam ettikten kısa bir süre sonra bir anda ciddi bir ilişki beklentisine girmek, henüz çok tanımadığı bir kişiye “Seni seviyorum, sana aşık oldum.” gibi cümleler kurmak aceleci bir tavırdır. Artık en hovarda kişiler bile bu yanlışa hemen düşmüyorlar. Yani sen de karşındaki kişinin aceleci tavrını ince eleyip sık dokumalısın. Bu tavır sonra seni daha içinden çıkılmaz durumlara sokabilir. En doğru olan, dengeli ve ne istediğini bilen sakin bir iletişimdir. Aradığın kişide bu özelliğe dikkat etmeni tavsiye ediyoruz. Tabii ki aradığın hızlı bir kaçamak değilse!

Sürekli Kendisini Mi Anlatıyor?

İlk iletişimde kendinden bahsetmen oldukça normaldir. Ne iş yaptığın, eğitim durumun, ilgini çeken şeyler gibi konuları flört ettiğin kişiyle paylaşmak olması gereken bir hareket. Fakat karşındaki sürekli kendinden bahsediyor ve sana hiç soru sormuyorsa sıkıntı var. Senin konuşmanı yarıda kesip kendi istediği başka bir konuya geçiyorsa muhtemelen bu ilişki senin için pek de hayal ettiğin gibi yürümeyecek. Sürekli kendisini anlatan birinin karşısında konuşmak için kendini sıra beklerken bulursun. Bu nedenle en ideali seni de merak eden, ortak noktalardan konuşan bir kişiyle flört etmek olacaktır.

Türkiye’nin en güvenilir sosyal arkadaşlık uygulamaları arasında yer alan Arasana, numaranı diğer kullanıcılara göstermeden kullanıcılar ile sohbet etmeni sağlar. Yeni bir ilişki yaşamak niyetindeysen Arasana ile tanışma zamanın gelmiş demektir.