Sevgilinizin Eski Sevgilisi ile İlgili Bilmeniz Gereken 10 Şey

Bir anda yeni bir ilişkiye başladınız ve sevgiliniz ile gerçekten iyi bir ikili olduğunuzu düşünüyorsunuz. Eğer böyle hissediyorsanız, tabii ki durum öyledir. Ancak sizin için doğru ilişki olduğuna karar vermeden önce, sevgilinizin eski sevgilisi ile ilgili bilmeniz gereken bir takım şeyler var. Eğer uzun süreli ve sağlam bir ilişki istiyorsanız eski sevgili hakkında bilmeniz gereken 10 maddeye dikkat çekiyoruz.

  1. Eski sevgili hakkında direk sorulardan kaçının.
    Sevgilinizde sorguya çekiyor hissi yaratmak istemezsiniz. Direkt sorulardan kaçının ancak kim olduğunu ufak bir araştırma sayesinde öğrenebilirsiniz.

  2. Neden ayrıldıkları oldukça önemli bir konu.
    Sevgilinizin eski sevgilisi ile neden ayrıldığını merak ettiniz mi hiç? Kim ayrılmak istedi? Neden ayrılmak istedi? Bu sorularda, yeni sevgiliniz hakkında birçok fikir edinmenizi sağlayan ayrıntılar bulunuyor.

  1. Sevgilinizin eski sevgilisi şimdi ne yapıyor?
    Sevgilinizin eski sevgilisi şu an nerede ve ne yapıyor? Başka bir ilişkisi var mı? Varsa, sevgilinizin bu durumla ilgilenip ilgilenmediğine dikkat edebilirsiniz.

  2. Sevgiliniz eski sevgilisinden bahsederken nasıl bir tutum sergiliyor?
    Sevgiliniz eski sevgilisinden bahsederken ondan nasıl bahsediyor? Anlatırken gözleri doluyorsa sıkıntı büyük. Onunla anılarını anlatıyor ve gözlerinin içi gülüyorsa da problem var demektir.

  3. Sevgiliniz eski sevgilisinden kalan fotoğraf veya hediyeleri saklıyor mu?
    Sevgiliniz eski sevgilisiyle olan fotoğraflarını saklamaya cesaret edemez belki ama onun hediye etmiş olduğu ufak tefek hediyeleri saklıyor ve önem veriyorsa dikkat etmeniz gerekir.

  4. Sevgiliniz eski sevgilisini sosyal medya hesaplarından stalk’luyor mu?
    Bir diğer dikkat edilmesi gereken konu; stalk. Sosyal medyanın hayatımıza girmesiyle birlikte istediğimiz kişiyi istediğimiz an takip edebiliyor olduk. Sevgiliniz de eski sevgilisini sosyal medya üzerinden stalk’luyor ve onunla ilgileniyorsa buna artık bir dur deme zamanı.

  5. Sevgiliniz durup dururken eski sevgilisinden bahsetmeye başlıyorsa bir sorun var demektir.
    Sevgiliniz ile her şeyi konuşabiliyor olmanız elbette ki çok önemli. Ancak sevgiliniz eski sevgilisi hakkında olup olmadık zamanlarda birden bire bahsetmeye başlıyor ve bundan mutlu oluyorsa, bu pek de iyi bir şey değil.

  6. Sevgiliniz, sizi eski sevgilisi ile kıyaslıyor mu?
    Yeni ilişkiye başlamış çiftlerin yapmaması gereken hataların başında gelir; eski sevgiliyle yenisini kıyaslamak. Eğer sevgilinizin eski sevgilisi ile bir kıyaslama içerisindeyseniz yol yakınken dönmek en iyisidir.

  1. Sevgilinizin en sevdiği şarkı, eski sevgilisiyle birlikte dinlemekten en çok hoşlandıkları şarkıysa ve sürekli onu dinliyorsa durup bir düşünün.
    Biriyle biten ilişki sonrası geriye anılar kalır. İlişki süresince dinlenen müzikler ve gidilen mekanlar hala en sevilenlerse ve sevgiliniz bunlardan vazgeçemiyorsa durup bir düşünmekte fayda var.

  2. En önemlisi de sevgiliniz eski sevgilisi ile görüşmeye devam ediyor mu?
    Bu konu geneli için en can alıcı noktadır. Çoğu insan sevgilisinin eski sevgilisi ile görüşmesini istemez ve bunu doğru bulmaz. Nitekim biten bir ilişki sonrası eski sevgiliyle hala görüşüyor olmak çok da sağlıklı bir durum değildir. “Gözden ırak olan, gönülden de ırak olur” atasözünü boşuna söylemediler.

Sevgilinizin yukarıda belirttiğimiz gibi tutumlar sergilemesi çok hayra alamet durumlar değil. Eski sevgilisini unutamamış biriyle vakit kaybetmek yerine, size gerçekten değer veren ve önemseyen birlikte olabilirsiniz. Belki de doğru kişiyi “Arasana” ile bulacaksınız. Online arkadaşlık sitesi “Arasana” ile takipte kalmaya devam edin.