Sevgiliniz İle Covid Döneminde Yapabileceklerinizi Listeledik

. 3 dakikalık okuma süresi

Covid nedeniyle kapanmaya dair getirilen kısıtlamalar en çok sevgililerin canını sıktı. Romantik restoranlar, sinemalar, tiyatrolar kapalıyken İstanbul gibi büyük bir şehirde bile yapılacaklar bir hayli sınırlı. Peki sohbet sitesi aracılığıyla tanıştığın sevgilinle karantina döneminde neler yapabilirsin? İşte sana 10 farklı öneri.

1- Doğa Yürüyüşleri

Arkadaşlık sitesi üzerinden tanıştığın **sevgilinle eğlenceli ve romantik **zaman geçirmek istiyorsan tabiat parklarında yürüyüş yapmayı tercih edebilirsin.Bunun için Aydos Ormanı, Polonezköy Tabiat Parkı, Belgrad Ormanı aşıkların en çok tercih ettiği hem sağlıklı hem de romantik alanların başında geliyor.

2-Ada Keyfi

İstanbul'un 7 tepesinden daha meşhur bir şeyi varsa o da birbirinden güzel adaları. Sevgilinle önce eğlenceli bir vapur yolculuğu yapıp sonra hem doğasıyla hem de tarihi dokusuyla gününüzü renklendirecek adaların tadını çıkarabilirsin.

3- Hem Eğlen Hem de Alışveriş Yap

Açık alanları bol olan büyük AVM'ler hem senin hem de tatlı sevgilin için çok eğlenceli olacak. İstersen Viaport ve Mall of İstanbul gibi ferah ve büyük merkezlerde alışverişin ve sohbetin tadını çıkarabilirsin.

4- Arka Sokaklarda Kaybol

İstanbul'un eşsiz sokakları sevgilinle romantik dakikalar yaşamak için en ideal alanlar. Eski binaların bulunduğu dar sokaklar, sevgilini yakından tanırken arka planınızı renklendirecek. Bunun için Beyoğlu'nu ya da Kadıköy'ün renkli sokaklarını tercih edebilirsin.

5- Deniz Havası Size İyi Gelecek

Arkadaşlık uygulaması Arasana üzerinde geçirdiğin uzun bir zamandan ve karantina tedbirlerinden sonra deniz havası almak, hem sana hem de sevgiline iyi gelecek. Bunun için sahil şeridiyle ünlü olan Moda, romantik ve eğlenceli zaman geçirmek için çiftlerin en sık tercih ettiği yerlerden biri.

6- Galata Kulesini Unutma

Galata hala İstanbul'un en romantik yeri. Sevgilinin elinden tutup sohbet ederek yavaşça tırmanacağın yokuş sonrası bu eşsiz manzaranın tadını çıkarabilirsin.

7- Bol Bol Fotoğraf Çekin

Arasana aracılığıyla tanıştığın sevgilinle fotoğraf çekmek, karantina günlerinde yapabileceğin en eğlenceli aktivitelerden biri. Hem sevgilinle yaşadığın bu günleri unutulmaz kılabilir hem de İstanbul'un farklı yerlerini dolaşarak hoş zaman geçirebilirsin.

İstanbul'da Sevgili İle Yapılacaklar

8- Hafta Sonu Kaçamağına Ne Dersin?

Çift olarak başbaşa romantik ve eğlenceli zaman geçirmek için Tiny House'ları tercih edebilirsin. Sınırsız internet, romantik akşam yemekleri ve eşsiz doğa ile birlikte Beykoz'da kurulan bu minimal evler, sevgilini daha yakından tanımak için iyi bir fırsat olacak.

9- Yerel Lezzetlerin Tadını Çıkarın

Yemek yemek, sevgilinle yapabileceğin en eğlenceli etkinliklerden biri. Karantina nedeniyle sınırlı oturma süresine sahip olsa da birçok mekan yemek servisine devam ediyor. Bu mekanlar arasında tarihi börekçiler, tatlıcılar ve ünlü restoranlar yer alıyor.

10- Başka Bir Sinema Deneyimi

Sevgilinle tanışma uygulaması olan Arasana'nın canlı chat sohbet uygulaması aracılığıyla uzun uzun konuştuğun filmleri, şimdi elele izleyebilirsin. Açık hava sinemasında güvenlik önlemlerine uygun oturma düzenine sahip mekanlar, hem sana hem de sevgiline çok iyi gelecek. Bunun için İstanbul'un en gözde, en popüler ve konforlu mekanlarını tercih edebilirsin.

Eğer bu aktiviteleri yapacağın bir arkadaşın yoksa şimdi sen de sevgili bulmak ve eğlenceli etkinlikler yapmak için arasana.com’a üye ol, anonim olarak sohbet et, flörtleş.Sonra da arkadaşını yanına al ve birlikte eşsiz anların keyfini şehrin sokaklarında çıkarın.