Sevgiline Eski İlişkisi Hakkında Soru Sorabilir Misin?

. 2 dakikalık okuma süresi
Çok Merak İyi Değildir ama Soru Sormaktan Çekinme

Sevgilinin geçmiş ilişkileri ile ilgili sohbet etmek hatta bu konuda düşünmek bile rahatsız edici olabilir. İlişki yaşayan herkes sevgilisinin hayatındaki tek erkek ya da tek kadın olduğunu hayal etmeyi sever. Kişilerin geçmiş ilişkileri ile ilgili konuşmaları zor olsa da geçmişteki ilişkiler aşk yaşadığın kişi hakkında önemli ipuçları verebilir. Peki, eski sevgili hakkında sevgiliyle nasıl konuşulur?

Eski Sevgili Konusu Nasıl Açılır?

Yeni tanıştığın biriyle onu daha yakından tanımanı sağlayacak sohbetler yapmaktan daha güzeli var mı? Ancak konu eski sevgililere geldiğinde ortam gerilebilir. Oysa buna hiç gerek yok, sakin. Heyecanlanman çok normal ama eski sevgili konusu açıldığında heyecanını karşı tarafa yansıtman taze bir ilişki için pek iyi sonuç vermeyebilir.

Eğer ne olup bittiğini öğrenmeye kararlıysan ben dilini kullanmayı dene. Neden merak ettiğini anlatırken onu sorgulamaya çalışmadığını da ekle. Öz güveni yüksek biri olarak görünmek istersin, değil mi? O zaman ılımlı sorularla bu konuları açmalısın. Kendi ilişkilerinden bahsedebilir, böylece onun da sana güvenerek kendisinden bahsetmesini sağlayabilirsin.

Eski Sevgili İle İlgili Hangi Soruları Sormalısın?

Geçmiş ilişkiler hakkında bilgi hassas bir konu ve bu tarz tartışmaya açık tüm konularda zamanlama oldukça önemli. Hemen herkes yeni bir ilişkiye başladığında “Sevgilimin eski sevgilisiyle yaşadıkları neler, neden ayrıldılar, ilişkileri nasıl bitti?” gibi soruları aklından geçirir. Bu soruların cevapları, ilişkinin geleceğinin belirlenmesine yardımcı olur; geçmiş geleceğin göstergesidir.

Sevgiline son ilişkisinde neyin yanlış gittiğini ilk buluşmada ya da yaptığın ilk tartışmada sormak muhtemelen iyi bir fikir değil. İlişki uzmanlarına göre eski sevgili konusunu gündeme getirmek için en iyi zaman üçüncü buluşmanızdan sonrası olabilir.

Sevgiline kıskanç ya da çok meraklı görünmeden geçmişi hakkında hangi soruları sorman gerektiğini bulmak zor olabilir. Tabii ki sevgilinin eski sevgilisi hakkında konuşmak hiç de kolay değil. Büyük cesaret ister. İşte senin için sevgiline eski ilişkileri hakkında sorabileceğin sorulardan bazıları:

• Daha önce aşık oldun mu?
• Hiç ayrılık acısı çektin mi?
• Bana ilk aşkını anlatır mısın?

İster telefonda olun, ister dışarda buluşun; konu açıldığında bir yere varamıyorsan çok da üstelememen en iyisi. Su akar, yolunu bulur. Baktın olmuyor, eğlenceli şeylerden bahsetmeye başla. Elbette, bu konu yeniden gündeme gelir.

Güvenlik ve gizlilik çerçevesinde yeni insanlarla tanışmak, numaran görünmeden onlarla mesajlaşmak için yeni bir arkadaşlık platformu var! Arasana ile şüphe duymadan hayatının aşkını bulabilir, yeni insanlarla sıcak sohbetlerin keyfini çıkarabilirsin.