Sesli Sohbet Sırasında Bir Kadınla Konuşurken Dikkat Etmeniz Gerekenler

. 2 dakikalık okuma süresi

Bir kadınla ilk kez telefonda sohbet ederken heyecanlı olman normal. Bu heyecanını iyi kullanırsan bir kadınla çok zevkli bir sıcak sohbet içine kolayca girebilirsin. Heyecanının sesini titretmesinin önüne geçmek ve bu enerjiyi eğlenceli konular bulmaya yönlendirmek için telefon etmeden önce derin nefes alıp vermek daha kontrollü bir konuşma başlatmana yardımcı olur.

Telefonda Bir Kadına Nasıl Hitap Etmeli?

Canlı sohbet odası aracılığıyla yaptığın sohbette telefonu karşı taraftaki kadın açtığında, ilk olarak onu selamla ve kendini tanıt. Kendisine ismiyle hitap etmenin ya da sen demenin bir sakınca olup olmadığını sormak canlı sohbet hattı kullanan bayanın hoşuna gidebilir.
telefondasohbet3-1

Bir Kadınla Canlı Sohbet Sırasında Hangi Konulardan Bahsedilmeli?

Canlı sohbet odaları aracılığıyla konuşurken karşında tanımadığın bir kadın vardır. Bu sebeple senin için çok önemli olan konular yerine daha genel geçer konular hakkında bir sohbet başlatmak daha ilgi çekici olabilir. En son izlediğin TV programından, sevdiğin hayvanlardan ya da günlük rutin hayatınla ilgili olaylardan bahsedebilirsin.

Telefonda Sohbet Ederken İlgi Çekici Olmak İçin Neler Yapmalı?

En iyi arkadaşlık siteleri aracılığıyla başlayan sohbetlerde karşı tarafı konuşmaya teşvik etmek için anlattıklarını dikkatle dinle ve dinlediğini yorumlarınla belli et. Anlattıkları ile ilgili bir iki kelimelik olumlu yorum yapman bayan sohbet arkadaşının konuşmak için daha fazla istekli olmasına yardımcı olur. Aynı zamanda arkadaş bulma niyetini göstermek için karşı tarafa anlattıklarının ayrıntıları ile ilgili sorular sorabilirsin.

Kadınlarla Telefonda Konuşurken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Telefon görüşmenin sohbetle devam etmesi için sorduğun soruları fazla abartmamaya özen göster. Şehir sohbet odaları içerisinde yer alan kadınlarla konuşurken kişisel ayrıntılar yerine anlatılan konunun ayrıntıları ile ilgili sorular sormak sohbetin giderek istediğin derinliğe gelmesine yardımcı olur. Sohbet esnasında kendinden emin ve mümkün olan en derin ses tonuyla konuşmak, flörtöz bir hava yaratmana olanak sunar.

telefondasohbet2-1

Sohbet bittikten sonra telefonu kapatırken konuşmadan aldığın keyfi birkaç cümle ile belirtirsen sohbet chat ortamında aynı kadınla daha uzun ve sıcak sohbetler yapmanın ilk adımını atabilirsin.