Sağlıklı ve Mutlu Bir Cinsel Yaşam için Çiftleri Harekete Geçirecek 6 Tavsiye

. 2 dakikalık okuma süresi

Günümüzde birçok çift, cinsel hayat konusunda sıkıntılar çeker. Durgun dönemler her ilişkinin normal bir parçası olsa da bu durum sürecin içinden geçen çiftler için bir teselli değildir. Cinsel hayatlarında sıkıntı yaşayan çiftler ve cinsellik konusunda bir adım ileri gitmek isteyenler aşağıdaki ipuçlarından faydalanabilir.

1. Öteden Beri Yapmak İstediklerinizi Yapın

İlişkide kadın erkek fark etmeksizin her iki tarafın da istediği birtakım fanteziler olabilir. Örneğin farklı karakterlere bürünmek veya kadının hizmetçi gibi giyinmesi bunlara birkaç örnektir. Bu gibi fantezileri yaparak cinsel hayata renk katılabilir.

2. Rol Yapmayı Deneyin

Evlilikte cinsellik zaman zaman monoton bir hal alabilir. Bu monotonluğu kırmak için rollerin değiştirilmesi iyi bir fikir olabilir. Dominant olan erkek, domine edilen pozisyonuna geçebilir. Üstelik cinsellik konusunda birçok kişi rol yapmayı çok sever.

3. Farklı Pozisyonlar Deneyin

Cinsel yaşam, farklı pozisyonlar denemek suretiyle de rahatlıkla renklendirilebilir. Bireyler, internette rastladıkları ve daha önce denemedikleri seks pozisyonlarını deneyerek önemli miktarda değişiklik sağlayabilir.

4. Oyun Oynayın

İnternetten satın alabileceğiniz çok fazla eğlenceli çift oyunları var. Hemen bir tanesini satın alıp, aklınıza gelmeyecek eğlenceli oyunlarla ilişkinize keyif katabilirsiniz.

5. İçinizden Gelmese Bile Seks Yapın

Yapmayı istemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz fakat ilişkiler biraz daha farklıdır. Karşınızdaki kişi, seks yapmak istiyorsa onun bu ricasını kırmamak daha doğru olacaktır çünkü seks yapmamak uzun vadede karşı tarafın da size karşı tavır almasına neden olabilir.

6. Sıradan Kıyafetler Giymeyin

Özellikle kadınların yatak odasında basit bir gecelik ya da eşofman gibi kıyafetler giymesi cinsel yaşamı kötü etkiler. Bu nedenle kadınların daha çekici kıyafetler ve gecelikler tercih etmesi daha iyi olur.

Bunlar hakkında konuşabileceğin bir arkadaşın yoksa şimdi hemen Arasana'da o arkadaşı bulabilirsin.