Sadece Flört Döneminde Yaşanabilecek Komik Olaylar

. 3 dakikalık okuma süresi

Günümüzde ilişkilerin başlaması kadar devam etmesini sağlamak da oldukça zor bir süreç. Sohbet etmek için bazen olduğundan daha farklı biri gibi görünebilirsin. Küçük bir kaçamak yapmak istediğinde elini yüzüne bulaştırmadan sosyalleşmek sana çok zor gibi gelebilir. Senin beğendiğin kişi eğer seni beğenmezse... İşte o zaman işler karışmaya başlayacak gibi hissedersin. Zorlu zamanlar geçtikten sonra o dönemdeki hallerinize, bocalamanıza oturup katıla katıla gülersiniz. Şimdi diyelim ki hayalindeki kişi ile tanıştın. Her şey çok güzel ama sana anlattığı kadarıyla aslında pek de ortak bir noktanız yok. E, ne olacak şimdi? Yalanlar, kendini olmayan bir kişi gibi göstermeler. Bayağı zorlu günler önünde gibi. Neler olur peki?

Başkası Olma Kendin Ol

Öncelikle içinde her ne kadar patlamaya hazır bir “taş fırın erkeği” olsa da onu saklamaya karar verdiysen önce bu kararını bir güzel uygulaman gerek. Naif erkek havalarına büründüğün zaman rolünü iyi oynamalısın ya da rol oynamayı bırakıp naif olmalısın. Senden bir güzellik beklerken bir peçeteyi kıvırıp gül haline getirip vermek bütün büyüyü bir anda bozacaktır. Bir çiçeği dümdüz “Al sana çiçek,” diye vermek de ah ne kötü olacak bir bilsen. Yüz yüzeyken bu oldukça zor fakat telefon başında bunu uygulamak o kadar da zor olmasa gerek. Arasana seni tam da bu dertten kurtarmak için yanında, olmadığın biri gibi davranırken her şeyi batırmaman için.

Flört Döneminde Eğlenmek Keyiflidir

Zevkler ve Fikirler Kişiye Göre mi Yoksa Aşka Göre mi?

Kendine güzel, lüks, eh bolca da abartılı bir hayat kursan yeter. Önemli olan ortak nokta bulunmalı ki her şey güzelce ilerlesin. Mesela müzik listeni açarsın; rap, hip-hop ama karşındaki kadın ya da erkek arabesk müzik meraklısı. Nasıl olsa yazmak için mutlaka bir bahane vardır ya da konuşmak isteyen mutlaka bir yolunu bulup konuşur. Bir anda en sevdiğin müzik arabesk, acı çekmekten zevk alıyormuş gibi gezinirsin ya da sadece ona öyle gösterirsin ama aslında için kan ağlar. İnternetten şarkı sözlerini aratarak konuşmanın bir yolunu bulursun. Tam tersi de mümkünken durum farklı olmaz aslında, çalan müzik sana sadece bir gürültü gibi gelebilir. Bir anda tarzın değişir, ne de olsa her şey aşk için.

Flört döneminde karşındaki kişinin ilgisini çekmek istersin çünkü bu dönem aranızda bir şeyler olması için tek şansın. Bir anda hiç de ilginin olmadığı bir konu hakkında bilgin varmış gibi görünebilirsin. Yumurta bile kırmasını bilmezken, “Mutfaktan çıkmıyorum!” dersen bir anda meslek sahibi bile olabilirsin. Dikkatli olmanda fayda var, tek bir hatalı hareket her şeyi mahvedebilir. Doğduğun gün senin için sadece bir “günden” ibaretse ama onun için burçlar, gezegen açıları ve retrolar ise açıp teker teker okuyup sınava hazırlanır gibi hazırlanmak gerekir. Hele bir de astrolojik olaylardan anladığını laf arasında bir geçirdiysen işler şimdi karışıyor demektir. Burçlar, yükselenler derken aranızdaki aşkın yükselmesini sağlamak da senin elinde.

Sohbet etmek, yeri geldiğinde biraz da gevezelik etmek istediğinde rahatça konuşabileceğin, anonim olarak takılabileceğin Arasana seni bekliyor. Belki de olmadığın biri gibi davranmanı gerektirmeyecek o kişiyi, hayatının aşkını burada bulabilirsin. Denemek ister misin?