Cinsel Deneyim Hakkında Bilgi Edinmek Zor Değil!

. 2 dakikalık okuma süresi

Yeni insanlarla canlı sohbet etmenin gizli ve güvenli yolunu sunan Arasana sayesinde partnerinle istediğin konuyu konuşmak senin elinde! Kadın kullanıcılar ile eşleştikten sonra kaçamak sohbetler kurarken oldukça dikkatli olmalısın. İstediğin konuları, seviyeli ve saygı çervecesinde, rahatça konuşabilmek, kadın partnerinin cinsel deneyimlerini öğrenmek, sıcak ve samimi sohbetlerden geçiyor. Onunla konuşurken kendi cinsel deneyimlerini de açmaktan çekinmemek ancak konuya direkt olarak girmemek de çok önemli.

Cinsel Deneyimleri Konuşmanın Yöntemleri Neler?

Cinsel Deneyimleri Konuşmak İçin Güvenilir Ol

Arasana üzerinden yapacağın görüşmelerde numaran görünmediği için anonimsin ve güvenli bir sohbetin temelini böylece oluşturabilirsin. Bu güvenli sohbette, yeni bir arkadaşlık kurmak istediğin kişinin geçmiş cinsel deneyimlerini öğrenmek ilk bakışta zor görünebilir. Oysa ki tek yapman gereken eğlenceli ve samimi bir iletişim kurmak. Karşındaki kadınla konuşurken senden elektrik alabilmesi için ona güven vermelisin. Bunun için de kendini rahatça açabilmeli, karşı tarafı dinlerken yargılamamalı ve her zaman sıcak davranmalısın. Evet, önce senin dürüst olman gerekiyor. Cinsel deneyimlerle ilgili konuşmak için geçmiş ilişkiler üzerinden konuya girebilirsin. En önemlisi ise karşındaki kadının anlattığı her ayrıntıya kulak kesilmelisin. Böylece dinlendiğini ve önemsendiğini anlayan bir kadın, cinsel deneyimlerle ilgili sohbetleri de seninle yapmaktan çekinmez.

Samimi Bir Sohbette Cinsel Deneyimleri Konuşmak

Sohbet içerisinde karşındaki kadının nasıl erkeklerden hoşlandığını ve buna göre nasıl bir tavır takınman gerektiğini de öğrenmeye bak. Belki çok konuşkan, eğlenceli erkekleri beğeniyor veya daha erkeksi, ciddi tavırlardan hoşlanıyordur. Doğru tavır onu kazanmanı sağlar. Geveze bir adamdan hoşlanmayan bir kadının sana güven duymasını bekleyemezsin. Cinsellik de epey hassas bir konu. Kısacası ne yazdığına, ne söylediğine, lafın nereye gittiğine dikkat edersen hayal ettiğin sohbeti de gerçekleştirebilirsin. Cinsel açıdan bir erkekten neler beklediğini ve onu nelerin mutlu ya da mutsuz ettiğini sorabilir, sevgililikte cinselliğin önemi hakkında karşılıklı paylaşımlar yapabilirsiniz. Bu konuşmalar içerisinde güven veren ve samimiyet kurabilen birisi olduğun zaman, her türlü konuyu rahatlıkla konuşabileceğin bir ortamı da hazırlarsın.

Bir kadının güzelliğinden etkilendiğini onu incitmeden, hoşa gidecek cümlelerle söylemen gerek. Cinsel deneyimler hakkında sohbet ederken de ona ve geçmişine saygılı bir şekilde konuşmak, onu dinlemek, anlattıklarına ilgili bir şekilde fikir alışverişi yapmak; cinsel deneyimleri konuşmadan önce akıllıca bir başlangıç olur.

Arasana’da direkt arayıp konuşabileceğin insanlar içerisinde arkadaş veya sevgili olabileceğin binlerce üye bulunuyor. Sıcak ve güven veren bir sohbete mi ihtiyacın var? Arasana’ya ücretsiz üye olabilir, heyecanlı sohbetlere istediğin an başlayabilirsin.