İstanbul Civarında Ekonomik 5 Romantik Yer

. 3 dakikalık okuma süresi

Arasana’ya ücretsiz üye oldun ve güvenli bir şekilde sohbet ettiğin bir arkadaş edindin. Şimdi de şehir dışında güzel bir hafta sonu geçirmek istiyorsunuz ancak her şey çok pahalı olduğu için plan yapmaya korkuyorsan bu liste senin için harika olacak. İster otobüsle ister arabanla ve ister gemi ile gidebileceğiniz ve bütçenizi sarsamadan romantik hafta sonu geçireceğiniz yerler burada.

20663609_1900366033563410_7341258132619657981_n

İğneada, Kırklareli

Türkiye’nin kuzey batı ucunda, Kırklareli’ne bağlı bu harika cennet belde, her geçen gün popüler hale geliyor. Çok ucuza beldede pansiyonlar, oteller ve moteller yer alıyor. İster, oraya gitmeden internet üzerinden rezervasyon yapabilirsin ancak unutma oraya gittiğinde direkt konuşup daha ucuza oda alabileceğini unutma. Bunun dışında, bu doğa harika yere gitmişken kamp yapalım derseniz de belde merkezinde kamp yapılacak yerler var ama farklı bir deneyim yaşamak isterseniz beldeden 20 km uzakta tam Bulgaristan sınırında yer alan Beğendik köyü plajında kamp yapabilirsiniz ama unutmayın köydeki marketten su ve diğer ihtiyaçları almanız gerekebilir. Burada Longoz ormanlarında yürüyüş yapmayı ve hava güzel olursa Karadeniz’in güzel suyunda yüzmeyi unutmayın.

igneada

İğneada’ya gidecek bir arkadaş arıyorsan hemen Trakya bölgesindeki Arasana üyeleri ile tanışmak için tıkla

Kefken, Kocaeli

kefken

Karadeniz sahilinde yine doğa içerisinde yer alan bu cennet beldenin her köşesinde harika fotoğraflar çekebilirsin, doğa yürüyüşleri yaparken sevgilin ile romantizmi iliklerine kadar hissedebilirsin. Kefken’e Kocaeli otogarına vardıktan sonra Kandıra’ya giden otobüslerle gidebilirsin. Kandıra’ya vardıktan sonra yeniden bir minibüse binmen gerekecek. Özel aracınızla da İstanbul çok kısa bir sürede ulaşabilirsiniz. Kefken’de ucuza konaklayabileceğiniz moteller yer alıyor. Günü birlikte gidebileceğiniz Kefken’de Pembe Kayaları görmeden gelmeyin.

Kefken’e gidecek bir arkadaş arıyorsan hemen Marmara bölgesindeki Arasana üyeleri ile tanış

Sapanca, Sakarya

İstanbul’dan özel araba ya da otobüs ile kolay bir şekilde ulaşabileceğiniz Sapanca, Sakarya’nın en güzel yerlerinden biri. Sapanca gölü etrafında gezebileceğiniz, her geçen gün yenileri eklenen harika cafeler de yorgunluk kahvesi içebileceğiniz Sapanca size bambaşka bir deneyim yaşatırken, birçok cafe de güzel kahvaltılar olduğunu da unutmayın.

Sapanca'ya gidecek bir arkadaş arıyorsan hemen Marmara bölgesindeki Arasana üyeleri ile tanışmak için tıkla

Edirne

mecidiyekoprusu1

İstanbul’dan otobüs, tren ya da özel araba ile gidebileceğiniz tarihi şehir Edirne’de konaklayabileceğiniz birçok seçenek bulunuyor. Hafta sonları yoğunluğundan dolayı önceden kalacağınız yeri ayarlamanızı tavsiye ederiz. Edirne’de harika yemekler yiyebilir, Meriç kıyısında fotoğraflar çekebilir, Karaağaç İlçesinde kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Gün içerisinde tarihi mahallelerini gezdikten sonra akşam dışarı çıkmak için de bir sürü seçeneğiniz var.

Edirne’ye gidecek bir arkadaş arıyorsan hemen Trakya bölgesindeki Arasana üyeleri ile tanışmak için tıkla

Mudanya, Bursa

Bursa’nın bu sahil ilçesine İstanbul’dan deniz otobüsleri ile kolay bir şekilde gidebilirsiniz. Mundanya, size Marmara denizini sevdirirken, ilçedeki tarihi evler sizi bambaşka bir dünyaya götürecek. Burada birbirinden farklı konaklama seçenekleriniz var. Buraya deniz mevsiminde giderseniz yüzebileceğiniz güzel plajların olduğunu unutmayın. Ayrıca buraya kadar gelmişken Trilye’yi de gezmeden dönmeyin.

Mudanya

Mudanya’ya gidecek bir arkadaş arıyorsan hemen Marmara bölgesindeki Arasana üyeleri ile tanışmak için tıkla