Birinin Sizden Hoşlandığını Anlayın

. 3 dakikalık okuma süresi

Arkadaşlık sitesi sayesinde bir arkadaş edindiniz ve güzel giden bir ilişkiniz var. Şimdi ise buluşma vakti. İlk buluşma oldukça önemli tabii. Karşınızdaki kişinin sizden hoşlanıp hoşlanmadığını tam olarak bu sayede anlayacaksınız. “Peki bundan nasıl emin olabilirim ki?” diyorsanız ise bu yazı tam sizlik. Erkeklerin ve kızların kendilerini ele verdikleri en belirgin 5 hareketi sizlerle paylaşıyoruz.

kizlarin-hoslanma-belirtileri

##Kadınların hoşlanma belirtileri

1. Size zaman ayırıyorsa
Bir kız sizin için zaman ayırıyor, bütün gününü sizinle geçiriyor ve bundan rahatsız olmuyorsa, kesin sizden hoşlanıyor demektir. Aksi takdirde sabahtan akşama kadar sizinle olmak yerine, kuaföre gitmeyi ya da alışveriş yapmayı daha eğlenceli bulabilir.

2. Hayatınızda birisi olup olmadığını öğrenmeye yönelik sorular soruyorsa
Kendini ele veren kızların en çok yaptığı şeylerden biridir. Sizin aşk hayatınızı merak ediyor, bununla ilgileniyor ve sorular soruyorsa, evet sizden hoşlanıyor. Bu nedenle beyler, verdiğiniz mesajlara dikkat edin.

3. Gözlerinizin içine bakıyorsa
Hoşlanan bir kız, hoşlandığı erkeğin gözlerinin içine bakarak konuşmayı tercih eder. Ayrıca mimiklerinizi ve gülüşünüzü de izler. Eğer siz bir şey anlatırken önündeki keki yiyorsa, üzgünüz kötü haber.

4. Söylediğiniz her şeyi ilginç buluyorsa
Doğa, teknoloji, futbol, bilim, felsefe gibi konu ne olursa olsun, siz anlatırken can kulağıyla sizi dinliyorsa ve anlattığınız her şeyi ilginç buluyorsa tabii ki sizden hoşlanıyor.

5. Size yakın oturuyor ve dokunuyorsa
Otururken size yakın oturmayı tercih ediyor ve gülerken ya da bir şey anlatırken size dokunuyor ise güzel haber, sizden hoşlanıyor. Ayrıca kızlar, hoşlandıkları erkeğe sarılmayı isterler. Size sımsıkı sarılıyor ve bunu uzun tutuyorsa sizden hoşlandığına emin olabilirsiniz.

erkeklerin-hoslanma-belirtileri

Erkeklerin hoşlanma belirtileri

1. Sizinleyken heyecanlanıyorsa
Bir erkek sizden hoşlanıyorsa sizin çevrenizdeyken oldukça heyecanlı olur. Bunu yüzü ve bakışlarından rahatlıkla fark edebilirsiniz. Hatta biraz gergin biri ise yüzünün kızardığını bile görebilirsiniz. Bunun yanında hiç konuşmuyor ya da çok fazla konuşuyorsa da sizden hoşlanıyor demektir.

2. Konuşması değişiyorsa
Sizin yanınızda daha farklı konuşuyor ve hatta ses tonunu değiştirmeye çalışıyorsa da bu sizden etkilendiğini gösterir. Ayrıca sizi etkilemek adına daha kibar konuşmaya çalışabilir.

3. Saçlarını düzeltiyorsa
Erkekler güzel bir kadınla karşılaştıkları zaman içgüdüsel olarak saçlarıyla oynamaya başlarlar. Aslında bu kural kadınlar için de geçerlidir. Ancak bu durum erkeklerde çok daha fazla görülmektedir.

4. Kendini kanıtlamaya çalışıyorsa
Bir erkeğin sizi gördüğünde kasılması ya da etkileyici hareketler yaparak kendini size kanıtlamaya çalışması çok büyük bir oranla sizden hoşlandığının kanıtıdır.

5. Size yaklaşmaya çalışıyorsa
Yürürken, otururken ya da fotoğraf çekilirken kendiliğinden size doğru yaklaşıyor ve elini belinize, omzunuza ya da sırtınıza doğru uzatıyorsa, evet hanımlar sizden hoşlanıyor.