İnternette Sohbet Etmek İsteyenlere Tavsiyeler

. 3 dakikalık okuma süresi
Online Arkadaşlık Yapmak İsteyenlere Tavsiyeler

İnternet kullanımının arttığı günümüzde artık internet üzerinden sohbet etmek ve arkadaş edinmek de kolay hale geldi. Online arkadaşlık platformlarında üye olduktan sonra Türkiye’nin dört bir yanından istediğiniz kişi ile diyaloğa girmek çok basit. Elbette kendinize uygun, güvenli ve size değer katan iyi bir site bulmak her şeyden daha önemli ama biz, Arasana olarak, dikkat etmeniz gereken noktaları burada sıraladık.

Ne istediğinize karar verin. Sadece bir akşam sohbet etmek mi istiyorsunuz, evlenecek bir hayat arkadaşı mı arıyorsunuz yoksa tatile gidebileceğiniz bir dost mu arıyorsunuz ya da sadece flört edebileceğiniz, dertlerinizi paylaşacağınız bir arkadaş mı? Ne istediğinize karar vermeniz çok önemli.

Ne istediğinize karar verdiniz ve Google dan online arkadaşlık diye arama yaptınız. Eminiz karşınıza yüzlerce sonuç çıktı. Şimdi buradan nasıl devam edeceğim diye soruyorsunuz kendinize! Bu noktada önemli olan; bazı sonuçlara tıklayıp üye olmadan önce siteleri incelemeniz.

İncelemeye başladınız ve karşınıza yine bir sürü teklif geldi. Burada da 1. Maddede karar verdiğiniz amacınızı hatırlayarak size ihtiyacınızı karşılayacak siteye üye olmanızı öneriyoruz.

Üye olmaya karar verdiniz ama bilgilerinizin güvenliğinden, sitedeki insanların gerçekliğinden şüphe ediyorsunuz. Bu çok doğru ve iyi bir şüphe. Burada öncelikle sitenin sizden istediği bilgilere bakmanız da fayda var. Mesela TC numaranızı mı istiyorlar, ne gerek var! Ya da sizden banka kredisi başvurusu yapar gibi annenizin kızlık soyadını mı istiyorlar. Bu durumda oradan kaçın.

Kaçtınız ama korkmayın bir sürü güvenli platform var. Sizden basit bilgiler isteyen, bilgilerinizi nasıl koruduğunu anlatan ve sizinle sürekli iletişim kurabileceğini söyleyen bir site bulduğunuzda buraya gözünüz kapalı üye olun.

Üye oldunuz ve güzel de bir fotoğrafınızı eklediniz. Yalnızlığınızı gidermek ya da stresli bir günün sonunda tüm dertlerden kurtulmak için **sohbet etmek **istiyorsunuz. Mesaj atıyorsunuz cevap gelmiyor, arama yapıyorsunuz telefona cevap veren yok. Bu durumda dikkat etmeniz lazım çünkü maalesef bir sürü sitede gerçek olmayan kişiler sizin zamanınızı çalabilir.

Üye olduğunuz diğer bir platform da aramalarınız açılıyor, sizleri beğeniyorlar. Bu işte harika! Burada güvende de hissediyorsanız sohbete devam edebilirsin.

Sohbet ettin, iletişim kuruyorsun ve bir şekilde dakika ya da kredi satın alman gerekiyor. Bu durumda da öncelikle ilgili platformun hangi banka ya da ödeme sistemleri ile çalıştığına dikkat et. Artık herkes sitesine ekliyor; 3D güvenlik var ya da benzeri güven vermeye çalışan ibareler ama sen, üşenmeden oku ödeme sistemlerinin ne olduğunu. Türkiye’de bir banka ile çalışıyorlarsa unutma senin güvenliğini daha rahat sağlarlar ya da mobil ödeme ile işlem yapacaksan, normal ücretlerinin 10 katı ücret istiyorlarsa orada bir düşün alıp almamayı.

Satın almada güvendiğin yerden işlem de yaptın ve sohbete devam ettin. Bu durumda sana mutluluklar ve iyi eğlenceler demek düşüyor bize.

Online Sohbet ve Arkadaşlık Çok Keyiflidir