İnternette Flört Ederken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

. 2 dakikalık okuma süresi

İnternetten biriyle flört ederken onda etkileyici bir imaj çizmek ister misin? Karşıdaki kişiyi etkilemek düşündüğünden daha kolay. Önemli olan sadece kendine güvenmek ve birkaç basit ayrıntıya dikkat ederek yanlış anlaşılmaların önüne geçmek.

İnternette Flört Ederken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Çoğu canlı sohbet sitesinde konuşmalar gizli şekilde anonim olarak yapılıyor. Sen de başlangıç aşamasında anonimliğini koruyarak hem daha gizemli bir etki oluşturabilir hem de karşındaki kişiden emin olana kadar kendini korumaya alabilirsin. Ancak karşındaki kişiyi tanımak için sorduğun sorulara da dikkat etmelisin. Sınırı aşmayan, onu gücendirmeyecek ya da rahatsız etmeyecek doğru soruları sormak hem flört ettiğin kişiyi tanımanı hem de eğlenceli vakit geçirmeni sağlar. Flört ederken istediğin ilişkinin boyutunu karşı tarafa hissettirmen de çok önemli. Beklentilerini karşı tarafa aktarırken doğru kelimeleri seçmeye özen göstermelisin.

Etkileyici ve Akıcı Muhabbetin Sırrı

Flört ettiğin kişide iyi bir izlenim yaratmak istiyorsan onu içine çekecek bir muhabbet konusu bularak işe koyulabilirsin. Eğlenceli ve ilgi çekici bir konuya kimse hayır diyemez. Hele ki arkadaşlık siteleri içinde zaman geçiren kişiler için akıcı bir muhabbet vazgeçilmezdir. Sen de flört sitelerinde karşındaki kişiyi etkilemek için konuşacağın konulara özen göstermelisin. Sohbet sırasında geveze davranıp karşı tarafın muhabbete dahil olmasını engellememelisin. Onun muhabbette daha fazla yer almasını sağlayarak hem onun güvenilir ve eğlenceli olup olmadığını anlayabilir hem de arama sırasında onu dikkatle dinleyerek kendisini daha değerli hissetmesini sağlayabilirsin. İstisnasız herkes, karşısında onu dinleyen ve onu anlattıklarıyla ilgilenen birini ister, unutma.

Karşı Tarafı Etkilemek için Birkaç Püf Nokta

Sohbet siteleri sana birileriyle tanışıp eğlenceli zaman geçirmek için fırsat tanır. Ancak tanıştığın kişilerle flörtleşip bunu sevgililiğe dönüştürme konusunda tamamen senin istek ve yeteneklerin öne çıkar. Karşı tarafı etkilemek için rastgele konuşmaların yerine daha anlamlı sohbetler tercih edebilirsin. Bunun için güncel konular ve popüler diziler, iyi bir muhabbet konusu olabilir. Mesela birkaç bölüm Sadakatsiz izle, karşındaki kişiye bu dizi ile ilgili sorular sor ve konunun akmasına müsaade et. Karşındaki kişiyi fazla bekletmemek ya da çok hızlı geri dönmemek de uzun zamandır bilinen bir başka püf nokta. Sohbet sırasında uzun boşluklar bırakmamak ya da flörtünü bunaltacak kadar uzun konuşmak da kaçınman gereken bir diğer davranış.

Sen de şimdi birbirinden eğlenceli konuşmalar yapmak, yeni insanlarla tanışıp flörtleşmek için arasana.com'a üye olup anonim ve güvenli sohbetin tadını çıkar.