İlişkinizi Yeniden Alevlendirecek 6 Etkili Taktik

. 2 dakikalık okuma süresi

Zaman geçtikçe ilişkilerin heyecanı azalabilir, hızı yavaşlayabilir. İşte tam da bu noktada ilişkini yeniden canlandırarak ayağa kaldırman gerekir. İlişkini alevlendirmek istiyorsan, en etkili taktikleri senin için derledik. Öyleyse vakit kaybetmeden yazımızı oku ve ilişkiyi canlandır.

1. Sürprizler: İlişkini yeniden canlandırarak, tutku ve aşk hissini yeniden tatmanın yollarının başında onu şaşırtmak gelir. Ona küçük sürprizler yaparak işe başlayabilirsin. Örneğin, ona en sevdiği yemeği yap ya da evin bazı köşelerine küçük notlar bırak. Daha büyük bir sürpriz yapmak istiyorsan, onu hiç beklemediği bir anda tatile götürebilirsin.

2. Renkli bir cinsel yaşam: Kadın erkek ilişkilerinde sevgi kadar önemli bir konu daha vardır ki, o da cinsellik… Evlilikte cinsellik, bazen arka plana atılabilir. Ailevi sorunlar, işyerindeki problemler, finansal sıkıntılar derken, ilişkiniz monotonlaşabilir. Ama merak etme, cinsel hayatınızı renklendirdikçe, ilişkinin de yeniden alevlendiğini göreceksin. Mesela onunla aşk oyunları oynayabilir, değişik fantaziler deneyebilir ya da bir anda ona erotik bir mesaj gönderebilirsin.

3. Yeni deneyimler: Onunla en son ne zaman uzun bir sohbet ettin? Her şeyi geride bırakarak sıcak sohbet gerçekleştirmeyeli ne kadar oldu? İşte sana bir öneri: Kamera aç ve onunla görüntülü konuşma gerçekleştir. İstersen telefonda sohbet de edebilirsin. Bu anlara biraz romantizm ve biraz da fantazi katarsan hiç de fena olmaz.

4. Ortak hobiler: Yorucu bir günün ardından eve geldiğinde ne yapıyorsun? İlk işin kumandayı eline alıp televizyonun karşısına geçmek mi, yoksa bütün akşam sosyal medyada mı vakit geçiriyorsun? Birlikte ama ayrı ayrı zaman geçirmek yerine, bazı akşamlar ikinizin de hoşuna gidecek ortak aktiviteler yapın. Bir film izleyin ya da iskambil, tabu, tavla gibi oyunlar oynayın. Uzun lafın kısası, birlikte eğlenebileceğiniz ortak hobiler geliştirin.

mutluiliski-1

5. Sevgi sözcükleri: Ona duygularını söylemeyi ihmal etmiş olabilirsin. Belki de sevdiğini söylerken zorlanan insanlardan birisindir. Ama “Seni seviyorum” cümlesi bir ilişki üzerinde oldukça güçlü bir etkiye sahiptir. Gözlerinin içine bak ve onu sevdiğini söyle. Zaman zaman ona iltifatlarda bulun. Onu sevdiğini, çekici bulduğunu ve takdir ettiğini göstermekten çekinme.

6. Vazgeçme: Monotonlaşmış bir ilişkiyi yeniden canlandırmak biraz zaman alabilir, ama asla imkansız değildir. Denemekten vazgeçme.

Bu taktiklerimiz dışında uzun süren ilişkinin sırrını açıkladığımız harika yazımızı da okumadan çıkma.