Gelmiş geçmiş en iyi 5 aşk dizisi

. 3 dakikalık okuma süresi

Evlerimizde kalmamız gereken bu karantina günlerinde, korona virüsüne karşı bağışıklık sistemimizi güçlü tutmaya çalışırken moralimizi de yüksek tutmamız gerekmektedir.

Evlerimizde yapabileceğimiz aktiviteler kısıtlı olmakla birlikte şüphesiz ki en çok zamanı televizyon karşısında geçiriyoruz, bizde işte tamda bu noktada izleyecek bir şey bulamayanlar ve arayışta olanlar için en çok sevdiğimiz ilk 5 aşk temalı Türk dizilerini sizler için bir araya getirdik.

Sizlere keyifli seyirler dilerken evlerinizde yapabileceğiniz diğer bir aktiviteden de bahsetmek isteriz.

Türkiye’nin en güvenilir ve en popüler arkadaşlık sitesi olan https://www.arasana.com/ adresine girip üye olabilir evinizden çıkmadan binlerce inşanla tanışıp numaranız görünmeden telefonda sohbet ederek sosyal mesafe derdi olmadan dilediğiniz gibi sosyalleşebilirsiniz.

Unutmayın ki sizler gibi binlerce insan evlerinde kalarak aşk, arkadaşlık, sohbet, muhabbet için sitemizde birbirlerini arayarak sohbet ediyorlar ve bu karantina günlerinde sıkılmadan yalnızlıklarını paylaşıyorlar. Onlardan biri olmak için hemen tıklayın ve ücretsiz kayıt olun, sohbete başlayın!

Hemen Arasana'ya Kayıt Ol!

Belki de Arasana’da bulacağınız arkadaşlık aşka aşk güvene güven sevgiye dönüşür, hayat arkadaşınızı bulursunuz ve bundan sonra dizileri yalnız izlemek zorunda kalmazsınız.

1)Aşk-ı Memnu
Listemizin birinci sırasına kuşkusuz gelmiş geçmiş en çok izlenen, en güzel Türk dizilerinden Aşk-ı Memnu’yu koymak isterim. Aşk-ı memnu bolca entrika içeren aşkı, ihaneti, tutku, masumiyeti ve sadakati içerisinde bulunduran zengin, soylu bir ailen ile dahil olduğu sosyetinin hayatını, yaşadıklarını ele almaktadır.

Dizinin favori karakterleri Bihter ve Behlül’ün yaşadığı yasak aşkı izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız!

as-k-

2) Poyraz Karayel
İmkansız bir aşkı ele alan Poyraz Karayel güçlü oyunculukları ile izleyiciyi içine almaktadır.
Oğlu elinden alınan, işlemediği bir suç yüzünden görevden uzaklaştırılan eski bir polisin, tekrar sahalara dönebilmek için mafyanın içine girmesi ve bu sırada mafya babasının kızına aşık olmasını ve bu aşkın içinde barındırdığı zorlukları ele almaktadır.

poyraz2

3) Ezel
Ezel, sırtını dayadığı intikam hikâyesinden kendi felsefesini yaratmayı başarmış harikulade bir dizi olarak hatırlanmaktadır. İçinde intikam, aşk, güç, para ve mafya entrikalarını bolca gördüğümüz dizi dev kadrosuyla da dikkat çekmektedir.

Dizide yer alan büyük isimlerden bazıları şu şekildedir; Kenan İmirzalıoğlu, Tuncel Kurtiz, Cansu Dereoğlu, Sarp akkaya, Bade İşçil, Yiğit Özşener, Barış Falay, Burçin Terzioğlu.

ezel2

4) Suskunlar
Çocukluklarında yaptıkları masum bir hata yüzünden bir günde büyüyen verdikleri söze sadık kalarak o günden itibaren yaşananlara susan ve dört bir yana dağılan arkadaşların ve paylaşılamayan aşklarının hikayesini izlediğimiz Suskunlar sizi öyle bir içine alacak ki başından kalkamayacaksınız.

suskunlar2

5) Kuzey Güney
Birbirinin tam zıttı iki kardeşin Kuzey ve Güney’in hikayesini anlatan dizide iki kardeşin aynı kıza aşık olmasıyla işler karışır ve sıkıntılar başlar.
Kıvanç Tatlıtuğ’un oyunculukta zirve yaptığı bu dizide başrol kadın oyuncu Öykü Karayel’le uyumu da diziyi zirveye taşımayı başarmıştır.

kuzer2

Sizde dizilerdeki gibi aşk, ilişki, haz, tutku ve mutluluk peşindeyseniz doğru yerdesiniz!

Arasana'ya tıklayın, ücretsiz kayıt olun hemen binlerce birbirinden renkli üyemizle telefonda sohbet edin, dilediğiniz kadar mesajlaşarak gününüzü keyiflendirin. Bulunduğunuz her yerden, sıcak evinizden çıkmadan, sosyal mesafe derdi olmadan telefonda sohbetle o kişileri yanınızda hissedin.
Arasana hep yanınızda!