Gaziantep ve Civarında Yeni Sevgiliniz ile Yapılacaklar Listesi

. 2 dakikalık okuma süresi

Gaziantep hem tarihiyle hem de yemek kültürüyle birçok kişinin severek yaşadığı ve ziyaret ettiği bir şehir. Üstelik şehirde Covid şartlarında da eğlenceli zaman geçirilebilecek birçok açık hava mekan bulunuyor. Gaziantep arkadaşlık ya da yeni sevgililik dönemlerinde tarihi dokusu, lezzetleri ve eşsiz doğasıyla hoşça vakit geçirebileceğin birçok alternatifi ile seni bekliyor.

İlk Buluşmada Doğa Yürüyüşü Yapmak ve Gaziantep'in Ünlü Parkları

Korona günlerinde flört siteleri aracılığıyla tanıştığın kişiyle ilk kez bulaşacaksan ve bir mekanda oturma riskini göze alamıyorsan ünlü parkları tercih edebilirsin. Kadın arkadaş ya da sevgilini davet edebileceğin bu bakımlı ve geniş parklar, temiz havasıyla sizi virüsten uzak tutarken görsel olarak da romantik bir arka plan hazırlayacak. Allaben Tabiat Parkı hem yemyeşil bitki örtüsüyle hem de çevre düzenlemeleriyle ilk buluşmalar için ideal. Göl manzarası istersen Dülükbaba Biyolojik Göleti'ni tercih edebilirsin. Bu doğal gölün muhteşem güzelliği ile beraber hangi ilk buluşma kötü gidebilir ki? Üstelik karantina koşullarına göre değişmekle beraber bu iki ünlü parkta, doğa yürüyüşünün yanında bisiklete binmek, kamp ya da fotoğrafçılık gibi birçok farklı etkinliği de gerçekleştirebilirsin.

Açık Havada Yemek Yenilecek Yerler

Doğa yürüyüşü yapmak senin için fazla iddialı ise ve kalbe giden yolun muhakkak mideden geçtiğini düşünüyorsan Şanlıurfa arkadaşlık buluşmalarında olduğu gibi Gaziantep'te de öncelikle kebapçıları ve tatlıcıları değerlendirebilirsin. Tatlılarıyla bu kadar meşhur olan bu şehirde yeni sevgiline bir tatlı ısmarlamazsan olmaz değil mi? Bunun için arkadaşlık siteleri ile tanıştığın sevgilinle buluşmak için Korona tedbirleri kapsamlarına uygun olarak servis yapan ve açık hava alanları bulunan ünlü tatlıcıları tercih edebilirsin. Böylece bol seyahat edip tadım yapan birçok gurmeden tam not alan mekanlarda eşsiz tatlıların tadını çıkarabilirsin. Kebap salonları ise hem kebapları ve ızgaraları hem de küşlemeleri ile tercih edebileceğin bir diğer alternatif.

Alışveriş ve Eğlence için AVM

Gaziantep'te bayan arkadaş bumak ve onu alışverişe götürmek, olmayacak şey değil. Farklı markaları bir arada bulunduran ve tedbirler kapsamında ziyaretçi kabul eden büyük alışveriş merkezleri hem senin hem de sohbet siteleri ile tanıştığın sevgilin için çok iyi bir buluşma mekanı olabilir. Birlikte alışveriş yapabilir, sohbet edebilir, yemek katından aldığınız yemekleri terasta yiyebilirsiniz. Şehirin en büyük alışveriş merkezi Primemall AVM, hem merkezde yer alması hem de lüks dizaynıyla tercihin olabilir. Hem iç hem de dış tasarımında büyük özen gösterilmiş bu alışveriş merkezinin terası da bir hayli geniş. Merkezde yer alan ve ulaşımı kolay olan bir diğer yer ise SankoPark. Özellikle turistlerin sıklıkla tercih ettiği bu AVM, pandemi öncesinde olduğu gibi pandemide de sevgililer arasında popüler mekanlardan.

Şimdi sen de sevgili bulmak, bulduğun sevgili ile doyasıya sohbet etmek için arasana.com'a üye ol. Elit özelliklerle aradığın kişiyle, istediğin her konuda doyasıya konuş.