Erkekleri Çekici Gösteren 10 Detay

. 3 dakikalık okuma süresi

Çekici bir erkek olmak için ufak tefek bir takım detaylara dikkat etmeniz gerekli. Kılık kıyafet, birkaç mimik ve hareket, çoğu kadını baştan çıkarmanız için yeterli. Çekici erkeklerin neleri nasıl yaptığıyla ilgili 10 adet küçük ama etkili detayı bu yazıda derledik. Erkekleri çekici yapan kıyafetler ve hareketler neler, görelim.

1. Jilet gibi giyinmek

Artık gelişiminizi tamamladınız ve kıyafet alırken bir beden büyük almak zorunda değilsiniz. Üzerinize tam oturan kıyafetler almanın, yani jilet gibi giyinmenin tam zamanı. Kadınların jilet gibi giyinen erkekleri daha çekici buldukları kanıtlanmış bir gerçek.

2. Her daim uzun kollu gömlek giymek

Kısa kollu gömlekler çekici olmamakla birlikte oldukça demode, bunu kabul edin. Kısa kollu gömlek yerine uzun kollu gömlekleri kollarını kıvırarak giyebilirsiniz. Bu haliyle çok daha çekici duracak.

uzun-kollu-gomlek-giymek

3. Ayakkabıda titiz olmak

Bir kadın, erkeğin ayakkabısına bakarak onun hakkında birçok görüşe sahip olabilir. Çekici bir erkek olmak istiyorsanız, şıklığı ön plana çıkarmak adına ayakkabınızı temiz tutmanız ve hatta parlattırmanız gerekir. Böylece kadınların hakkınızda düşüneceği şeyleri de lehinize çevirmiş olursunuz.

4. Koyu lacivert ve grinin uyumunu kullanmak

Ne giyeceğinizi bilemediğiniz günler koyu lacivert ile grinin uyumunu kullanarak kombin yapın. Bu taktik sizi her daim kurtaracaktır. Örneğin, koyu lacivert pantolonun üstüne gri kazağınızı giyin ve çıkın.

5. Ayakkabı kemer uyumundan vazgeçmemek

Babalarımızın öğrettiği ve her şekilde işe yarayan ayakkabı kemer uyumuna muhakkak dikkat edin. Oldukça basit, ayakkabı ve kemer aynı renk olursa, kıyafetinizin geri kalanında da iyi bir uyum yakalamak zor olmayacaktır.

6. Gereksiz tüyleri yok etmek

Erkek dediğin kıllı olur dönemini çoktan geçtik. Kaş arasında, yanak bölgesinde, kulakta, burun içinde, boyunda ve ensede çıkan gereksiz kılları, uzamasını beklemeden düzenli aralıklarla temizleyin. Hatta bazı bölgelerdeki kıllardan epilasyon yardımıyla tamamen kurtulabilirsiniz.

7. El ve yüz bakımına özen göstermek

Çatlak ve kızarmış eller çekici olmanızın önünde büyük birer engel teşkil ediyor. Eliniz ve yüzünüz için nemlendirici kullanmaktan çekinmeyin. Ayrıca uzamış tırnaklar ve yarılmış dudaklar da çekiciliğinize gölge düşürmeye birer aday. Tırnaklarınızı düzenli olarak kesmeyi ve gerektiğinde dudak nemlendiricisi kullanmayı ihmal etmeyin. Eğer gün içinde kullanmak sizi huzursuz ediyorsa yatmadan önce sürün ve sabah kadar dudaklarınızın nemlenmesini sağlayın.

el-ve-yuz-bakimina-dikkat

8. Nefes kokusuna dikkat etmek

İstediğiniz kadar iyi giyinin, temiz olun ancak nefesiniz kokuyorsa üzgünüz, bütün çekiciliğiniz yerle bir oldu demektir. Nefesinizin koktuğunu hissediyorsanız, nane şekeri alabilir ya da bir dil temizleyicisi edinebilirsiniz. Çünkü bakterilerin çoğu dilde birikir. Düzenli olarak diş ipi kullanmak ve dişleri fırçaladıktan sonra gargara yapmak da önemli. Eğer dilinizi temizlerseniz ağız kokusunun azaldığını fark edeceksiniz.

9. Dik duruşlu olmak

Biraz dik ve kendinizden emin şekilde oturun. Hayattan bezmiş gibi görünmek kimse için bir fayda sağlamaz.

10. İmza niteliğindeki kokuyu unutmamak

Herkesin kullandığı parfümleri bir kenara bırakın ve size en uygun kokuyu bulun. Bulduğunuz kokuya sadık kalın ve sizinle özdeşleşmesine izin verin. Bir süre sonra insanlar sizi kokunuzdan tanımaya başlayacaktır. Son olarak, parfümü dozunda kullanmayı unutmayın. Kimseyi kokunuzla boğmak istemezsiniz.

Şimdi hazırsan, Arasana'da seni mutlu edecek biri ile tanışmaya başlayabilirsin. Bol şans!